Infotainment

Tunjuk Bukti ‘Sebenar’ Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan ‘Maafkan’ Anak Walaupun…

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 2

Isu & Kontroversi

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 3

Chef Selebriti, Redzuawan Ismail atau lebih mesra disapa dengan panggilan Chef Wan mendakwa anak perempuannya, Serina telah bernikah tanpa pengetahuannya. Pendedahan mengejutkan itu dikongsikan oleh Chef Wan sendiri di akaun Instagram miliknya.

Artikel berkaitan: ‘Desperate Sangat Ke?’ – Chef Wan Dakwa Serina Nikah Di Siam, Akui Terkilan

Artikel berkaitan: ‘Terima Kasih Terima I Seadanya..’ – Serina Redzuawan Selamat Bernikah

Terbaru, Chef Wan memuat naik beberapa bukti kiriman Whatsapp yang dipercayai dihantar oleh Serina kepadanya berhubung isu pernikahan tersebut.

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 4

Perbualan terkahir kami berdua menerusi telefon. Saksi yang saya kata tunggu la Oktober. Demi Allah saya bersumpah di atas Al Quran saya tahu yang dia dah nikah dan dia cuma bagi tahu saya tiba-tiba dia dah beritahu saya dia nak Nikah! Cakap putar belit kerana tak boleh terus terang dengan bapak pi Nikah dulu konon tak nak kasi orang tahu ni lah Allah tunjuk kan jadi kucar kacir.

Menurut Chef Wan, dia mendakwa anaknya telah memutar belit cerita sehingga keadaan menjadi kucar kacir sekarang. Tambahnya, dia mengetahui bahawa Serina sudah bernikah namun, anaknya itu secara tiba-tiba memberitahu bahawa dia mahu bernikah.

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 5

Bila saya terima kiriman ini minggu lepas dan saya tak respon sampai hari ini. Bila dia kata dia nikah di Pelis tak berdaftar dan ada 3 ke 4 orang text me and told me the truth that actually your daughter dah kawin di Siam i was shocked. Cucuk ke tidak, kahwin di siam ke tidak she already nikah tak berdaftar. I am comfused here, Mazhab mana mereka guna ni?

Sebagai bapa kamu rasa saya berhak dan perlu tahu tak? Itu sebab lain kali Rina jika tak nak orang memburukkan kau fitnah itu dan ini berlaku lah jujur. Buat segala cara betul dan jangan sesekali membelakang kan mak bapak! Sendiri buat sendiri tanggunglah.

Ujar Chef Wan lagi, dia mendakwa sejak belakangan ini Serina sering sering menyakiti hatinya. Oleh itu, dia hanya mampu bercerita mengenai situasi sebenar sahaja.

Kau dah nikah belakang aku senyap-senyap dan berapa ramai orang kau dah sakiti dan boleh nak buat nikah di rumah i pulak. Pandai pulak nak nasihat bapa tutup pekong mereka berdua konon orang lain tak perlu TAHU! Kerja BODOH menipu orang baik pun Bapak sendiri. Baik buka sahaja hijab tu tak usah main drama minggu ini! Akhirnya segala nya kantoi.

Chef Wan turut memohon agar Serina berhenti menyalahkan orang lain. Jelasnya lagi, nikah secara jujur tidak mampu mengundang fitnah. Hal itu juga menyebabkan Chef Wan terpaksa menjaga maruah dan reputasinya daripada semua perkara yang memalukan ini. Di akhir posting, Chef Wan turut memberi restu kepada anaknya dan mendoakan supaya anaknya bahagia dengan perkahwinan ini. Tambah Chef Wan, sebagai bapa kepada Serina dia telah memaafkan anaknya, namun dia tidak akan lupa mengenai apa yang mereka sudah lakukan terhadapnya.

Sumber: Chef Wan


Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 6

The following two tabs change content below.

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 7

I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 7



Tunjuk Bukti 'Sebenar' Kiriman Whatsapp Serina Di IG, Chef Wan 'Maafkan' Anak Walaupun… 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo