Infotainment

Uniqlo Perkenalkan Rangkaian Pakaian Yang Lebih Mesra Alam Dan Selesa Buat Para Pengguna

Uniqlo Perkenalkan Rangkaian Pakaian Yang Lebih Mesra Alam Dan Selesa Buat Para Pengguna
Uniqlo Perkenalkan Rangkaian Pakaian Yang Lebih Mesra Alam Dan Selesa Buat Para Pengguna 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Fast Retailing selaku syarikat induk bagi syarikat Uniqlo baru-baru ini telah melangsungkan sebuah atur cara dalam memperkenalkan rangkaian produk terbaru mereka seiring dengan visi syarikat dalam menawarkan pakaian yang lebih simple, berkualiti serta mesra alam.

Artikel Berkaitan:

Menerusi produk terbaru yang diperkenalkan, Fast Retailing memfokuskan kepada usaha untuk mengurangkan pelepasan CO2 dalam membantu dunia yang lebih bersih serta mengurangkan kesan kepada pencemaran. Malah, syarikat ini bercita-cita untuk mengurangkan pelepas CO2 sehingga 50% menjelang tahun 2030.

Uniqlo Perkenalkan Rangkaian Pakaian Yang Lebih Mesra Alam Dan Selesa Buat Para Pengguna 2

Bersempena dengan musim sejuk pada tahun ini, Uniqlo telah memperkenalkan jaket Furry Fleece Zip yang dihasilkan 100% menggunakan polyester hasil botol yang dikitar semula.

Selain itu, Fast Retailing turut melancarkan Uniqlo Studio yang membolehkan pengguna mencuba produk keluaran Uniqlo LifeWear dengan lebih mudah yang bertempat di London.

Mengulas mengenai rancangan masa depan Uniqlo, syarikat ini komited untuk meneruskan visi mereka dalam menawarkan lebih banyak lagi produk yang dihasilkan daripada bahan kitar semula sekaligus mengurangkan pelepas gas CO2.


Uniqlo Perkenalkan Rangkaian Pakaian Yang Lebih Mesra Alam Dan Selesa Buat Para Pengguna 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo