Infotainment

Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah 21 Oktober?

Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah 21 Oktober?
Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah 21 Oktober? 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai pasangan selebriti Kamal Adli dan Uqasha Senrose dikhabarkan bakal bernikah tidak lama lagi.

Lebih menguatkan lagi desas-desus berkenaan apabila Uqasha mengadakan majlis bridal shower di sebuah kediaman di ibu negara baru-baru ini.

BACA: Kamal Adli, Uqasha Senrose Nikah Minggu Ini?

Terbaru, pasangan itu dikatakan bakal disatukan pada 21 Oktober ini apabila tular welcome board majlis pernikahan mereka di aplikasi TikTok sejak semalam.

Menerusi video dikongsikan akuan @kadgalericinta, jelas memaparkan nama Kamal dan Uqasha pada majlis yang tertera pada Oktober 21.

@kadgalericinta

Tahniah uqasha senrose dan kamal adli ?? #fyp #pengantinviral #uqashasenrose #kamaladli

? Beautiful In White – Shane Filan

Namun tidak dituliis tarikh perkahwinan mereka kerana ramai netizen beranggapan tarikh 21 Oktober itu sebenarnya merujuk kepada tahun 2021.

Menurut akaun berkenaan, dia menyerahkan Uqasha dan Kamal untuk mengumumkan tarikh hari bahagia mereka nanti.

“Guys (korang), jangan salah faham pasal tarikh itu, dia dalam bulan ni lah Oktober 21, tapi berapa hari bulan tu rahsia lah,” tulisnya.

Terdahulu, pasangan tersebut yang melangsungkan pertunangan pada April lalu bagaimanapun enggan mendedahkan tarikh majlis pernikahan mereka.


Uqasha Senrose, Kamal Adli Nikah 21 Oktober? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo