Infotainment

(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa

(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa
(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa 1

Syawal yang hampir tiba sudah pasti akan disambut meriah oleh setiap keluarga kerana hari raya merupakan hari yang istimewa untuk semua umat Islam. Hari Raya Aidilfitri juga merupakan hari di mana ahli keluarga berkumpul setelah lama tidak berjumpa.

Malangnya bagi 3 orang kanak-kanak di mana mereka terpaksa menyambut hari raya tanpa ibu bapa. Perkara itu dikongsikan oleh bapa saudara mereka yang dikenali sebagai Hassan Kosnan di TikTok.

Video TikTok itu menunjukkan berita buruk yang ditimpa oleh tiga beradik itu dalam bentuk akhbar yang diterbitkan pada tahun 2018. Menurut video itu juga, ibu bapa kepada kanak-kanak itu terlibat dalam kemalangan dan meninggal dunia di tempat kejadian.

Selain itu, di dalam video TikTok itu terselit gambar terakhir hari raya tiga beradik itu bersama ibu bapa mereka. Selepas kejadian itu, bapa saudara kepada tiga beradik itu mengambil tanggungjawab menjaga kanak-kanak tersebut.

Beralih ke ruangan komen, rata-rata menunjukkan rasa hormat terhadap bapa saudara kanak-kanak itu kerana sanggup berkorban menjaga ketiga beradik itu selepas ketiadaan ibu bapa mereka.

(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa 2 (VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa 3

(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa 4


6 hari lalu

“Abah…Abah…” – Hanya Dengar Jeritan Terakhir, Dua Beradik Maut Kebakaran Ketika Ibu Bapa Bersahur


(VIDEO) “Besar Pahala” – Bapa Saudara Sanggup Berkorban, Jaga 3 Beradik Yatim Piatu Selepas Kematian Ibu Bapa 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo