Infotainment

(VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang

(VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang
(VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang 1

Isu Rohingnya memang selalu didengari di Malaysia kerana negara ini menerima pelarian-pelarian Rohingnya kerana mereka ini seringkali ditindas.

Dan penerimaan terhadap bangsa ini ke dalam negara Malaysia adalah kerana atas dasar perikemanusiaan.

Ibarat melepaskan anjing yang tersepit, segelintir golongan ini tidak bersyukur dengan penerimaan rakyat Malaysia terhadap mereka dan bersikap kurang ajar tanpa sebab.

Itulah yang dikongsikan oleh pengguna Twitter yang dikenali sebagai @nanmanjoi8715 di mana video yang dimuat naik menunjukkan seorang kanak-kanak Rohingnya menunjukkan jari tengah terhadap seorang pemandu.

Video berkenaan dikatakan dirakam oleh si isteri pengguna Twitter yang membuat ciapan dan menyebabkan dia berasa tidak berpuas hati dengan perkara tersebut.

Menurutnya, kejadian itu terjadi di lampu isyarat berdekatan Ampang Point di mana secara tiba-tiba kanak-kanak terbabit menunjukkan kedua-dua jari tengahnya terhadap pemilik video itu tanpa sebab.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata tidak berpuas hati dengan golongan ini dan mempersoalkan penerimaan Malaysia berikutan pengambilan bangsa Rohingnya ke dalam negara ini.

(VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang 2 (VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang 3

Kanak-kanak Rohingya kurang ajar


4 bulan lalu

Budak Rohingya Dianggap ‘Kurang Ajar’, Gertak Pemandu Supaya Bagi Duit


(VIDEO) “Biadap!!”- Kanak-Kanak Rohingnya Tunjuk Jari Tengah Dekat Driver Buat Netizen Bengang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list