Infotainment

(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri

(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri
(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 1

Syawal yang akan tiba pastinya akan disambut dengan meriah dipenuhi gelak tawa bersama ahli keluarga kerana hari istimewa itu merupakan hari yang ditunggu-tunggu oleh semua umat Islam.

Akan tetapi bukan semua orang yang bertuah dapat menyambut hari tersebut bersama orang tersayang. Mengikuti perkongsian oleh pengguna TikTok yang dikenali sebagai Fitrin Ruslee, dia menunjukkan salah seorang ‘client’nya yang datang ke studio pengambaran pada tahun ini tanpa isterinya.

Menurutnya, arwah isteri dan juga lelaki itu merupakan bekas clientnya dan hajat arwah hendak bergambar bersama satu ahli keluarga tidak kesampaian kerana meninggal dunia akibat covid dan kanser.

Suasana itu menyebabkan studio itu diselumbungi perasaan sebak, dan ahli keluarga itu juga memenuhi kehendak arwah yang ingin melakukan ‘photoshoot’ dalam baju serba kuning lembut.

Beralih ke ruangan komen, ramai yang menyatakan perasaan sedih mengenangkan nasib si suami yang perlu menyambut hari raya tanpa orang tersayang di sisi dan mendoakan agar arwah ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 2 (VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 3 (VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 4

(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 5


1 hari lalu

“Kamu Mati, Aku Parti” – Wanita Berjoget Di Sisi Suami Terlantar Sakit Tapi Netizen ‘Support’ Sebab…


(VIDEO) Nak Tangkap Gambar Sedondon Satu Keluarga Tak Kesampaian, Suami Sedih Beraya Tanpa Isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list