Infotainment

‘Video Perlekeh Guru Bukan Lucu Bahkan Sangat Biadab’ – Penyampai Radio Tampil Mohon Maaf

'Video Perlekeh Guru Bukan Lucu Bahkan Sangat Biadab' – Penyampai Radio Tampil Mohon Maaf 2

Kini Trending

'Video Perlekeh Guru Bukan Lucu Bahkan Sangat Biadab' – Penyampai Radio Tampil Mohon Maaf 3

Umum mengetahui, seorang penyampai radio Hitz FM Sarawak iaitu Yusuf telah menerima kecaman hebat daripada netizen hari ini. Ini kerana, dia memperlekeh seorang guru Bahasa Inggeris di sebuah saluran TV pendidikan. Susulan daripada itu, dia telah digantung tugas dan pihak pengurusan bakal melakukan siasatan dalaman tentang isu viral tersebut.

Artikel berkaitan: Penyampai Radio Perlekeh Guru Mengajar Bahasa Inggeris Digantung Tugas

Di Instagram, Yusuf memuat naik satu video permohonan maaf buat seluruh rakyat Malaysia terutama guru tersebut. Malah, dia turut mengakui kesalahan yang dilakukan itu adalah tidak wajar sekali.

Assalamualaikum nama saya Yusuf. Pertama sekali saya nak minta maaf terhadap video yang sedang viral. Saya mengaku bahawa video tersebut bukan sesuatu yang melucukan bahkan ia sangat biadab dan menunjukkan rasa tidak hormat kepada golongan pendidik. Saya minta maaf sangat-sangat kepada cikgu tersebut. Saya baru tahu program yang disiarkan itu merupakan program di mana cikgu suka rela mengajar anak-anak murid di Malaysia. Saya rasa tak patut saya gelak dan ketawakan guru tersebut. Sekali lagi, saya minta maaf kepada guru tersebut, semua guru-guru dan semua orang yang menonton video tersebut. Terima kasih juga kepada semua kerana telah memberikan saya pengajaran dan menyedarkan saya.

Terbaru, penyampai radio Hitz yang dikenali sebagai Yusuf itu tampil memohon maaf di akaun Instagramnya. Dia juga sedar akan kesalahan yang dilakukan dan berharap guru tersebut dapat memaafkannya.

Sumber: Yusuf


'Video Perlekeh Guru Bukan Lucu Bahkan Sangat Biadab' – Penyampai Radio Tampil Mohon Maaf 4'Video Perlekeh Guru Bukan Lucu Bahkan Sangat Biadab' – Penyampai Radio Tampil Mohon Maaf 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo