Infotainment

(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang

(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang
(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 1

Baru-baru ini tular satu video di mana seorang remaja lelaki dibelasah oleh secara beramai-ramai oleh pelajar lain. Video yang dikongsikan di TikTok OhBulan tersebut telah mendapat perhatian daripada warganet di TikTok.

(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 2

Video itu menunjukkan di mana seorang budak lelaki dipukul beramai-ramai dan berdasarkan baju yang dipakai oleh remaja-remaja tersebut, perkara itu dikatakan terjadi di SMK Tunku Putra Langkawi.

Namun, selepas video itu tersebar, ramai netizen memberitahu bahawa pelajar-pelajar yang terlibat telah ditahan polis untuk siasatan kes berkenaan.

Dalam satu video TikTok lain yang dikongsikan oleh pengguna yang dikenali sebagai @HXG, video tersebut menunjukkan pelajar-pelajar yang terlibat diangkut oleh van polis.

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen yang menonton video pergaduhan itu menunjukkan rasa tidak puas hati dan ada juga yang berseloroh tentang kejadian buli yang berlaku.

(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 3 (VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 4 (VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 5

budak cedera sebab bapa rakan kelas pukul


3 hari lalu

“Biasalah Budak Bergaduh..” – Bapa ‘Classmates’ Campur Tangan Pukul Murid Tahun Tiga Hingga Cedera


(VIDEO) “Tak ‘Gentle’ Lah Bawak Geng” – Pelajar Dibelasah Beramai-Ramai Buat Netizen Bengang 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list