Infotainment

Walaupun Lakonan Dikritik ‘Kayu’, Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard

Walaupun Lakonan Dikritik ‘Kayu’, Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard

Walaupun Lakonan Dikritik 'Kayu', Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard 1

Kini Trending

Walaupun Lakonan Dikritik ‘Kayu’, Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard

Penampilan selebriti media sosial iaitu Sharifah Rose menerusi drama terbaharu Kekasih Hati Mr Bodyguard mendapat pelbagai reaksi dari penonton. Malah, ada segelintir penonton mengkritik lakonannya seperti ‘kayu’ dan tidak pandai berlakon.

Namun bagaimanapun, pengarah drama terkenal iaitu Shahrul Ezad atau lebih dikenali sebagai Budak Ijat puji usaha Sharifah Rose. Katanya, sekiranya Sharifah Rose lebih bersungguh-sungguh dalam bidang seni ini dia mungkin akan jadi lebih baik dari sekarang.

Walaupun Lakonan Dikritik 'Kayu', Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard 4

Pengarah drama Takdir Yang Tertulis ini memberi respon di posting laman Instagramnya berkenaan kritikan terhadap lakonan Sharifah Rose yang dianggap seperti ‘kayu’ itu. Dia turut mendedahkan bahawa Sharifah Rose pernah datang menjalani sesi ujibakat lakonan di produksi Radiusone suatu ketika dahulu dan tidak berjaya.

Bukan itu sahaja, Shahrul Ezad juga ingin Sharifah Rose membuktikan dia juga boleh berjaya dan semakin baik dalam dunia lakonan ini seperti pelakon-pelakon yang lain.

Kadang kadang artis yang kita kata kayu ini lah satu hari nanti akan menjadi artis yang hebat suatu hari nanti. Lihat saja pada Fattah Amin. Fattah Amin pernah kena reject masa casting dengan Radiusone suatu ketika dulu tau. Tapi berkat kesungguhan dia dan rezeki dia. Dia sekarang semakin bagus skill lakonan dia (by finish product le). He did proves me wrong. Sharifah Rose ni pun Abang tengok ada potensi untuk berjaya sekiranya dia bersungguh-sungguh. Abam pun pernah reject dia dulu hehehe. And I hope she will proves me wrong too asalkan dia ikhlas dengan minat dia dan jauhi kontroversi yang merepek-repek.

So, untuk talent-talent baru yang pernah Abam reject masa casting session di Radiusone dulu. Korang sebenarnya tidaklah seteruk mana cuma mungkin masa tu bukan rezeki korang. Tu je.

Walaupun Lakonan Dikritik 'Kayu', Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard 6

Sementara itu, Shahrul Ezad turut berkongsi contoh antara pelakon yang harus diberi pujian iaitu Elvina Mohamad. Pelakon Takdir Yang Tertulis ini dahulunya juga tidak berjaya dalam sesi ujibakat dan hari ini dia telah membuktikan dia sebagai pelakon yang hebat. Malah, perubahan dan persediaan sebagai pelakon yang ditunjukkan oleh Elvina ini harus diberi pujian.

Oh ye. Elvina Mohamad dulu pun pernah kena reject dalam project Baby Ana Milik Siapa terbitan Radiusone sebelum ni. Dia kena reject masa casting sebab nervous sejenis tak masuk akal sampai nak lari dari casting session sebab give up dan gelabah berdepan dengan Abam yang dia kata garang ni (pala hotak dia). Tapi berkat pujukan dari sahabat abam pengarah Nizam Zakaria (masa ni Nizam jadi co director abam. Abam cuma sempat direct first five episod je) yang memang cekap kesan artis-artis baru yang berpotensi ni especially yang rupa-rupa helok ni.

Sementara itu, meninjau di laman Twitter kelihatan rata-rata netizen siap buat ‘meme’ berkaitan dialog lakonan Sharifah Rose dan Redza Rosli.

Ayah saya suruh cari pendrive. Saya rasa bukan sebab pendrive. Sebab dia nak jodohkan kita berdua.

Sumber: Budak Ijat


Walaupun Lakonan Dikritik 'Kayu', Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard 8

The following two tabs change content below.



Walaupun Lakonan Dikritik 'Kayu', Pengarah Puji Sharifah Rose Dalam Kekasih Hati Mr Bodyguard 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo