Artikel Terkini

Wanita cedera tong gas meletup

Wanita cedera tong gas meletup
Wanita cedera tong gas meletup 1

TASEK GELUGOR – Seorang wanita dilaporkan mengalami kecederaan apabila tong gas petroleum yang ditempatkan di bahagian dapur rumah teres dua tingkat itu meletup di Taman Sena Permai, Pokok Sena, di sini pagi tadi.

Penolong Pengarah Operasi Negeri, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pulau Pinang, Mohd. Hafiz Hafizal Timaradin berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian berlaku pada pukul 8.13 pagi.

Menurutnya, sebaik pasukan bomba tiba di tempat kejadian mendapati berlaku kebocoran gas sehingga menyebabkan letupan di dalam rumah.

Wanita cedera tong gas meletup 2

“Letupan telah mengakibatkan kemusnahan hampir keseluruhan bangunan dan terdapat seorang mangsa wanita berbangsa Melayu yang cedera.

“Mangsa kemudiannya telah dibawa ke hospital oleh orang awam untuk mendapatkan rawatan lanjut,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini. – KOSMO! ONLINE


Wanita cedera tong gas meletup 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo