Artikel Terkini

Wanita dibelasah kekasih selepas ajak berkahwin

Wanita dibelasah kekasih selepas ajak berkahwin
Wanita dibelasah kekasih selepas ajak berkahwin 1

NEW DELHI – Seorang lelaki di negeri Madhya Pradesh, India membelasah teman wanitanya yang berusia 19 tahun selepas gadis berkenaan meminta untuk mengahwininya lapor portal berita India Today semalam.

Lelaki yang dikenali sebagai Pankaj Tripathi, 24, itu telah diberkas manakala video kejadian yang didakwa berlaku Rabu lalu tular di platform media sosial.

Menurut seorang pegawai polis, Naveen Dubey, maklumat awal menunjukkan lelaki dalam video itu ialah penduduk kampung Dhera di kawasan Mauganj.

Suspek dan mangsa dikatakan sedang menjalin hubungan cinta sebelum mangsa dibelasah selepas berlaku pertengkaran antara mereka berdua.

Dalam video yang sama, mangsa meminta tertuduh mengahwininya dan lelaki berkenaan pada mulanya dilihat mempamerkan riak wajah menjengkelkan, sebelum mula menendang serta menampar mukanya berulang kali.

Suspek pada awalnya ditahan di bawah seksyen 151 iaitu atas kesalahan mengganggu ketenteraman awam tetapi dibebaskan kerana mangsa enggan membuat sebarang aduan terhadapnya.

Bagaimanapun, apabila video serangan itu tersebar, kes di bawah seksyen 323 iaitu mendatangkan kecederaan secara sukarela dan peruntukan lain Kanun Keseksaan India yang berkaitan telah dikenakan terhadap suspek.

Mangsa juga membuat aduan terhadap orang yang merakam kejadian tersebut dan menyebarkan video itu. – AGENSI 


Wanita dibelasah kekasih selepas ajak berkahwin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo