Infotainment

Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi

Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi
Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi 1

Baru-baru ini perkongsian pelakon Zul Ariffin mengundang kecaman ramai apabila mendukung seorang wanita bertudung bagi mempromosikan satu produk.

Tidak mudah melatah dengan kritikan dilemparkan, Zul berkata kecaman yang diterima bukan isu besar yang perlu dirisaukan.

BACA: Peminat Zul Ariffin Kecewa Tengok Aksi Dukung, Peluk Wanita Bertudung

“Tak rancang pun semua tu. Apabila sesi penggambaran, saya hanya buat kerja saya. Apabila jadi viral saya diamkan sahaja. Kritikan bagaikan sarapan pagi buat saya, makan je la, kemudian move on,” katanya.

Terdahulu, video iklan produk bengkung yang dilakonkan oleh Zul mengundang rasa kurang senang netizen yang menyifatkan ianya kurang manis dipertontonkan kepada umum.

Rata-rata peminatnya meluahkan rasa kecewa apabila melihat pelakon itu bermesra dengan wanita lain serta menganggap iklan itu tidak sesuai dengan standard Zul yang mempunyai kelas tersendiri.


Zul Ariffin Anggap Kecaman Seperti Sarapan Pagi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo