Artikel Terkini

Gila Kot Untung Sampai 600% Dalam Pasaran Saham?


Bawa bertenang, kalau orang yang tak kenal dunia saham ni, dia takkan tahu betapa besar potensi keuntungan. Tapi bila dah lama ceburi bidang ini, maka sekali-sekali kita akan dikejutkan dengan berita keuntungan yang amat besar.

Sumber: FB Haji Asri Ahmad

Apa-apa pun, kita kena panjatkan kesyukuran kita kepada Yang Maha Esa. Lagi banyak rezeki yang kita dapat, lagi bersyukur kita dengan Maha Pemberi Rezeki.

Lagi kaya kita, lagi banyak kita kena bantu orang. Dan ya, rezeki tak pernah salah alamat.

Layan sendiri video tuan punya badan di bawah ni:

Bukan 100% tapi 656%!

Bukan 100%, bukan 400% tetapi hari ini dah 656% tuan-tuan, siapa nak kasi?Allah Maha Kaya….Rasa syukur tak terhingga bila dapat tahu kejayaan anak didik. Tahniah. You deserve it!

Posted by Mohd Asri on Selasa, 16 Julai 2019

Di antara point yang dikongsikan oleh Tuan Azizi Ali adalah:

  • Pasaran saham tak bagus pun masih boleh buat duit
  • Rugi itu biasa
  • Belajar daripada kesilapan, orang lain buat boleh je
  • Dengan mengamal ilmu yang betul, kesilapan dapat diperbaiki
  • Macam bermimpi, tapi itulah rezeki dari Allah
  • Jangan berputus asa
  • Belajar dengan orang yang dah berjaya, dan amalkan
  • Gandakan usaha
  • Jangan berhenti untuk tambah ilmu

Tapi nak dapat keuntungan tinggi macam ni, kenalah belajar. Kenalah ada ilmu, baru tahu nak beli saham apa, beli harga apa.

Bukan boleh main hentam saja.

AI Juga Boleh Membantu Dalam Pelaburan Saham

This image has an empty alt attribute; its file name is 164-seminar-bmai-sa-210719-1561374173-700x466.jpg

Jom beramai-ramai ke Seminar Berani Melabur Artificial Intelligence pada 21 Julai @ SACC, Shah Alam bersama dengan mentor saham Tuan Haji Mohd Asri dan Datuk Dr Mohd Daud Bakar. Dah tiba masanya untuk kita melabur menggunakan AI untuk membantu kita berjaya. Boleh ke sini untuk mendaftar -> http://bit.ly/SeminarBeraniMelaburAI-2019

Kami di Majalah Labur juga akan buat special launching aplikasi SPEEDSAHAM dalam seminar ini. InshaAllah aplikasi ini dapat membantu memilih saham-saham yang berpotensi “meletup”, sesuai untuk para pedagang dan pelabur.

Nak kaunter Buy Today Sell Tomorrow (BTST)? Sesuai untuk para traders yang nak buat keuntungan dalam masa berjam-jam atau sehari dua.

Atau anda nak tahu kaunter-kaunter mana yang sesuai untuk Swing? Sesuai untuk mereka yang nak meraih keuntungan dalam masa beberapa minggu.

Bagaimana pula dengan pelabur yang nak amalkan teknik simpan dan peram? Jangan risau, kami pun ada pilihan kaunter yang boleh anda beli dan tunggu berbulan-bulan atau bertahun-tahun untuk meraih keuntungan.

Klik link ini dan masukkan nama dan emel, nanti kami hantar details > http://bit.ly/speedsaham

Komen

komen

Source link