Artikel Terkini

Qintar: Token Patuh Syariah Pertama Dilancarkan pada April 2019


JEDDAH, UAE,12 April 2019 /PRNewswire/ —

Qintar Cetuskan Gelombang dengan Rantaian Blok ISL Inovatif

Pasukan berpengalaman ini sibuk meluaskan aplikasi dan menggunakan rantaian blok ISL untuk tujuan ini.

Dimulakan pada tahun 2018, projek rantaian blok ISL dilancarkan bagi mengubah cara mata wang kripto direka dan dibangunkan – matlamatnya adalah untuk menyediakan persekitaran rantaian blok yang menyepadukan keperluan pengguna, sistem dan pasaran.

Rangkaian P2P Sebenar

Dengan Qintar, hanya pedagang yang mengawal transaksi, data dan strategi mereka tanpa gangguan pihak ketiga! Setiap transaksi ditandatangani secara digital dan bercop masa – ini membolehkan pemegang token mengesan setiap transaksi, berasa selamat dengan mengetahui kualiti audit rantaian blok ISL berfungsi untuk mereka.

Sebaik sahaja dimulakan, transaksi tersebut tidak boleh dibatalkan atau dibekukan – pemalsuan dihapuskan dan membolehkan pedagang menerima sebanyak mungkin transaksi antarabangsa yang mereka inginkan! Platform Qintar memberi jaminan yang berikut:

Token Patuh Syariah: Ia berdasarkan Islamic Blockchain (ISL) – rantaian blok persendirian yang menerima Fatwa daripada beberapa ulama dan penyelidik Islam yang hanya boleh dibeli melalui pemindahan terus kepada akaun bank Qintar Capital di Switzerland yang mencegah risiko pemalsuan, bagi mematuhi undang-undang Syariah.

Rantaian Blok ISL: Kesemua produk dan kontrak kewangan yang dikeluarkan melalui Rantaian Blok ISL adalah selaras dengan prinsip-prinsip Islam: tiada Riba (bayaran faedah), tiada kegiatan yang dilarang seperti alkohol, perjudian, pornografi dan sebagainya.

Masa Depan Cerah dengan Qintar

Qintar percaya dengan rantaian blok ISL – oleh yang demikian, mereka bekerjasama dengan syarikat-syarikat dalam sektor-sektor berbeza untuk menjadikan transaksi dalam talian lebih mudah, lebih pantas, lebih murah dan lebih lancar buat pengguna. Di samping itu, perkhidmatan Qintar seperti tempahan penerbangan dan tempahan hotel, malah Udhiyya (haiwan ternakan untuk ibadah korban) menggunakan dompet kripto pada peranti mudah alih melalui saluran Qintar (Seitra, Udhiyya) iaitu Qintar Immediate Goal.

Bermula dengan pelabur institusi dan pelabur persendirian kepada pedagang individu serta individu, mereka telah menarik minat yang besar – rancangannya mantap, platformnya kukuh dan pasaran tersebut menerima Qintar, memandangkan pelaburan konservatif yang besar akan dilaksanakan pada masa depan. Hanya menunggu masanya sahaja sebelum Qintar menjadi piawaian industri!

Sertai revolusi rantaian blok hari ini bersama Qintar.

Sumber: Qintar

Pautan Berkaitan:

Komen

komen

Source link