Artikel Terkini

Ruang Simpanan Tambahan Pada Pintu Kabinet Dapur, Guna Bekas RM 2.10


Dapur, antara bahagian paling kritikal didalam kediaman untuk ruang simpanan yang mencukupi. Bahan dan barang tersusun rapi bukanlah hanya bagi tujuan kelihatan cantik dan kemas, malah ia lebih kepada kebersihan.

Untuk memastikan ruang tersedia digunakan sepenuhnya, Zilly Ekieyda Full menggunakan rak dinding plastik dari kedai RM 2.10 untuk menyusun barang pada pintu kabinet dapur sebagai ruang simpanan tambahan

Haritu pergi ECO… Jumpa bekas putih nie…beli terus 12pcs (mase tu memang tinggal 12pcs je color putih) yang lain ade lah color hijau & purple…bila balik rumah duk pikir nak buat ape ye beli banyak-banyak.

Nak lekat kat toilet, kat toilet daj ade da lebih kurang bekas cmnie…pastu pikir punyer pikir dapat idea lekat kat pintu cabinet.

 

 

Bila suami bukak cabinet tengok, dia kata dah macam bukak PETI AIS, TAPI die kate OK lah tersusun senang nak amik barang nanti.



Source link