Uncategorized

SpeedSaham: Trade Bila Kita Free

SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 1


Cuti sekolah dah habis bro….Best tak dapat bawa anak jalan-jalan?

Tapi yang tak bestnya bila kita terpaksa mengharungi jem yang luar biasa. Apa boleh buat. Gabung sekali dengan cuti sekolah, memang bergandalah aliran trafik keluar dari Kuala Lumpur.

Masa cuti sekolah haritu sempat tengok pasaran saham? Kelebihan SpeedSaham ni, kita trade ikut masa kita.

Ada orang free pagi, trade pagi.
Ada orang free petang, trade petang.
Bila kita sibuk dengan urusan harian, boleh duduk tepi minum kopi dulu.

Prestasi SpeedSaham

“Gila kau, Bursa tengah teruk kot”

Pasaran saham yang tak menentu baru-baru ni, boleh lagi ke kita buat duit?

Sembang banyak pun tak guna, apa kata kita throwback prestasi SpeedSaham.

SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 2
SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 3
SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 4
SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 5
SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 6

Tak perlu untuk kita trade hari-hari pun kan? Kalau teknik BTST tak jadi, kita layan swing.

Sebab tu kami kata SpeedSaham ni sangat sesuai untuk mereka yang bekerja dan tak ada masa nak kaji saham-saham yang berpotensi.

Tapi bila ada masa dalam setengah jam atau sejam tu, boleh buka SpeedSaham dan beli saham berdasarkan ilmu Technical Analysis dan Fundamental Analysis yang korang dah belajar tu.

Trading Plan kena ada, Cut Loss kena jaga.

Korang pun mesti busy kan? Bila cuti sekolah, balik kampung, takde masa nak menghadap market, tak payah nak mengada-ngada nak trade. Hanya bila ada masa untuk fokus, baru buka SpeedSaham.

Kejap, Apa Itu SpeedSaham?

Opss, kepada pembaca yang belum tahu, SpeedSaham ni bukan skim cepat kaya kumpul duit orang ramai. SpeedSaham ni screener saham berasaskan web menggunakan algorithm untuk bantu tunjukkan saham-saham berpotensi Short-Term, Mid-Term dan Long-Term.

SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 7

Saham Short Term?

Sesuai untuk pedagang yang nak buat duit dalam masa sejam, 2 jam, 3 jam atau sehari dua.

Saham Mid Term?

Sesuai untuk pedagang yang nak buat duit dalam masa seminggu dua.

Saham Long Term?

Sesuai untuk pelabur simpan dan peram, buat duit dalam masa
berbulan-bulan atau bertahun-tahun.

Berapa Harga SpeedSaham?

  • Buat masa ini RM400 untuk langganan SpeedSaham selama setahun. (Kalau rasa dah power dan tak perlu sesi previu, boleh pilih yang ini)
  • RM799 pula untuk langganan SpeedSaham selama setahun + BONUS sesi separuh hari bersama founder SpeedSaham untuk dapatkan teknik penggunaan dan pengalaman peribadi beliau.

Ada Trial Tak?

Alhamdulillah ada, jemput datang ke sesi previu kami, dan trial 7 hari akan diberikan.

Berminat Nak Langgan SpeedSaham?

SpeedSaham: Trade Bila Kita Free 8

Klik http://bit.ly/LanggananSpeedSaham untuk melanggan atau tempah tempat duduk anda di sesi previu SpeedSaham.

*Penafian: Sebarang tindakan atau keputusan untuk melabur berdasarkan saham-saham yang berpotensi ini adalah keputusan anda. Kami tidak bertanggungjawab ke atas keuntungan atau kerugian anda apabila melabur.

Komen

komen





Source link