Artikel Terkini

(VIDEO) DIY “Iron Wall Decor” Dari Surat Khabar Terpakai


Hiasan dinding besi (iron wall decor) memamg ramai yang minat. Tapi harganya boleh tahan mahal juga. Kalau beli online pun, harganya cecah lebih seratus bergantung kepada saiz dan design. Tapi hisan ini hanya bermusim. Nanti nak tukar konsep dekor lain, mungkin iron wall decor ni dah tak sesuai.

Teringin tapi taknak berapa nak ada bajet atau membazir, apa kata DIY sendiri je macam perkongsian youtube chenal Kuti Bari

Bahan-bahan:
Kepingan foam
Kertas surat khabar
Gam kraf
Gam panas
Warna metalik
Gunting
Pisau

Kepingan foam ni boleh beli onlina je. Sekeping RM 2.20 (Klik Sini https://invol.co/clrj8j)

Cara-Cara DIY iron wall decor boleh tonton video yang disediakan



Source link