Infotainment

21 Tahun Penantian, Miss Universe 2021 Jadi Milik Ratu India, Harnaaz Kaur Sandhu

21 Tahun Penantian, Miss Universe 2021 Jadi Milik Ratu India, Harnaaz Kaur Sandhu
21 Tahun Penantian, Miss Universe 2021 Jadi Milik Ratu India, Harnaaz Kaur Sandhu 1

Ratu dari negara India, Harnaaz Kaur Sandhu yang baru sahaja berusia 21 tahun telah diangkat sebagai pemenang Miss Universe untuk edisi ke 2021 yang mana telah memasuki tahun ke-70 pengajurannya sepanjang ia dipertandingkan di pentas dunia.

Harnaaz dilaporkan telah menewaskan 79 peserta dari negara lain dan turut mencipta sejarah apabila dia memenangi mahkota itu setelah kali terakhir dirangkul oleh Lara Dutta, 21 tahun yang lalu.

Advertisement

Model dan pelakon berketurunan Punjabi itu telah bersaing dengan wakil Paraguay dan Afrika Selatan di peringkat tiga teratas dan dimahkotakan oleh pemenang Miss Universe 2020, Andrea Meza dari Mexico.

Dihoskan oleh personaliti TV Hollywood, Steve Harvey, Harnaaz telah tampil cemerlang dan berjaya meyakinkan barisan juri dengan jawapan mantap apabila dia diajukan soalan wajib.

Meskipun hanya sempat menyiapkan diri selama dua bulan sebelum pertandingan berprestij itu berlangsung, kemenangan Harnaaz ternyata telah membanggakan seluruh rakyat India pada ketika ini.

Rossa


16 jam lalu

Tiba-Tiba Sahaja Terpalit Gosip Di Malaysia, Rossa Akui Tak Kenal Siapa Iqbal


21 Tahun Penantian, Miss Universe 2021 Jadi Milik Ratu India, Harnaaz Kaur Sandhu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list