Infotainment

Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen

Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen
Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen 1

Sejak Mac lalu, penampilan adik kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu Ameera Khan menjadi perhatian ramai apabila kembali berhijab.

Meskipun tidak mengesahkan mengenai perkara itu namun rata-rata netizen memberi respon positif melihatkan penampilan Ameera yang kini lebih sopan.

BACA: Jika Diberi Pilihan, Ameera Khan Mahu Pindah Ke Kelantan

Bagaimanapun, perkongsian terbaru Ameera mengundang kecaman apabila memakai baju ketat sehingga menampakkan bentuk badannya. Menerusi entri itu, Ameera memuat naik gambar menggayakan gaun paras lutut bersama stoking panjang dengan imej berhijab.

Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen 2

Rata-rata netizen mengkritik penampilan Ameera itu yang disifatkan tidak sesuai dengan imej wanita berhijab serta mendoakan agar diberikan hidayah oleh Allah.  Tidak kurang juga ada yang menasihati Ameera supaya tidak lagi berpakaian sedemikian memandangkan dia merupakan public figure.

Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen 3

Ameera sebelum ini pernah berhijab, namun membuat keputusana untuk membuka tudung. Bagaimanapun Ameera kembali berhijab sehari sebelum majlis pernikahan kakaknya, Neelofa dan PU Riz.


Bertudung Tapi Pakai Baju Ketat, Ameera Khan Dikecam Netizen 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo