Infotainment

Chef Wan Puji Sikap Suami Serina

Chef Wan Puji Sikap Suami Serina
Chef Wan Puji Sikap Suami Serina 1

Baru-baru ini, perkongsian cef selebriti popular iaitu Datuk Chef Wan menjadi perhatian ramai apabila mendedahkan sikap suami anak perempuannya, Serina Redzuawan.

Menurut Chef Wan beliau senang dengan sikap menantunya yang merupakan seorang pegawai polis dimana mudah diajak untuk berbicara dan bukan seorang yang sombong.

BACA: Chef Wan Terkejut Serina Nikah Di Thailand

“Menantu kali ini tak ‘bangsat’ senang diajak berbicara. tidak sombong or as orang putih kata dick head,” tulisnya.

Menerusi entri itu, Chef Wan bercerita anak menantunya baru saja membeli rumah di Perlis dan sedang di ubah suai. Ujarnya, dia turut memberikan sedikit wang buat Serina dan suami sebagai hadiah kecil serta mahu membelikan mereka sebuah sofa yang baharu buat mereka berdua.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji tindakan Chef Wan yang tetap membantu anak dan menantu.

Kata netizen lagi, susah untuk dapat bapa seperti ini serta mendoakan Serina dan suami akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

Terdahulu, perkongsian Chef Wan menjadi perhatian meluahkan rasa kecewa apabila hanya mengetahui pengumuman pernikahan Serina daripada kakaknya, selain mendakwa pasangan itu bernikah di Thailand.

Bagaimanapun, Serina menafikan dakwaan dia telah bernikah di negara jiran dan menegaskan majlis itu diadakan di Perlis.


Chef Wan Puji Sikap Suami Serina 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list