Infotainment

“Dia Seorang Yang ‘Caring’, ‘Loving’ Dan Gila-Gila..”- Uqasha Senrose Puji Kamal Adli

“Dia Seorang Yang ‘Caring’, ‘Loving’ Dan Gila-Gila..”- Uqasha Senrose Puji Kamal Adli 2

Ditanyakan mengenai personaliti si tunang yang mencuri hati sejak hari pertama, Uqasha Senrose mendedahkan sedikit sebanyak perihal sikap Kamal Adli yang bakal menjadi suaminya itu nanti.

Ujar Uqasha, Kamal merupakan seorang yang bertanggungjawab dan penyayang.

“Dia lelaki bertanggungjawab, ‘caring’, ‘loving’ , gila-gila dan merupakan pelakon serba boleh.” katanya ketika ditemui media baru-baru ini.

Terdahulu, Uqasha dan Kamal Adli telah selamat mengikat tali pertunangan setelah majlis merisik antara mereka diadakan di sebuah hotel terkemuka, baru-baru ini.

Mereka berdua dijangka menamatkan zaman bujang pada tahun ini dan akan mengadakan tiga majlis berasingan bagi meraikan hari indah itu bersama keluarga, rakan artis dan media serta peminat.

Manakala bagi persiapan bergelar isteri, Uqasha  berkata sebagai suri hati Kamal pastinya akan belajar mengenai tugas dan tanggungjawab tersebut dengan sendirinya.

“Bila pergi kursus kahwin semua akan diajar, kita buatlah ‘research’. Memasak saya selalu buat dan boleh belajar. Tak semestinya nak kahwin baru belajar memasak sebab saya pun masih ada ibu untuk mengajar memasak dan semua benda.”

Sekadar info, Uqasha dan Kamal difahamkan mulai rapat ketika bergandingan dalam sebuah drama iaitu Setelah Terlafaz Akad pada dua tahun yang lalu.“Dia Seorang Yang ‘Caring’, ‘Loving’ Dan Gila-Gila..”- Uqasha Senrose Puji Kamal Adli 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo