Infotainment

Disihir Melalui Mata Ketika Buat Live, Ustaz Nasihat Da’i Syed Cakap Tak Pandang Kamera

Disihir Melalui Mata Ketika Buat Live, Ustaz Nasihat Da'i Syed Cakap Tak Pandang Kamera 2

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, seorang netizen mempersoalkan tindakan pendakwah bebas dan penyanyi Da’i Syed yang bercakap tidak memandang kamera.

Tindakannya itu menimbulkan rasa kurang senang segelintir netizen yang turut memberi peringatan supaya ketika bercakap menghadap individu tersebut.

BACA: Lancar Lagu Baru, Da’i Syed Harap Respon Positif Peminat

Disihir Melalui Mata Ketika Buat Live, Ustaz Nasihat Da'i Syed Cakap Tak Pandang Kamera 3

Tampil menjelaskan mengenai perkara itu, Syed mengakui dia sememangnya sengaja tidak memandang terus ke kamera ketika membuat video atau siaran secara langsung di Instagram.

Menurut Syed, dia terpaksa bertindak sedemikian atas nasihat seorang ustaz yang memintanya untuk berhati-hati kerana berkemungkinan disihir atau santau melalui mata ketika membuat IG Live.

“Ya! Memang saya selalu tak pandang kamera. Di IG Live juga begitu. Sebab, beberapa bulan lalu saya berubat. Ustaz itu nasihatkan saya jangan terlalu pandang kamera.

“Sebab mereka hantar sihir dan santau melalui mata saya ketika waktu di IG. Mohon doakan. So struggle nak pulih,” katanya.

Terdahulu, nama pendakwah berusia 26 tahun iu menjadi perhatian apabila berdepan dengan pertuduhan melakukan seks luar tabii dan mencabul seorang penuntut kolej swasta pada Oktober tahun lalu.Disihir Melalui Mata Ketika Buat Live, Ustaz Nasihat Da'i Syed Cakap Tak Pandang Kamera 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo