Infotainment

Fara Salleh Nafi Berkawan Baik Dengan Ira Kaza

Fara Salleh Nafi Berkawan Baik Dengan Ira Kaza
Fara Salleh Nafi Berkawan Baik Dengan Ira Kaza 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila pelakon Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu oleh orang ketiga iaitu Ira Kaza sejak tiga tahun lalu.

Puteri Sarah turut mempertikaikan tindakan Ira Kaza yang dikatakan tidak putus asa mengganggu suami orang sedangkan sudah mempunyai teman lelaki.

BACA: Berkawan Dengan Skandal Shuk? Bekas Sahabat Dedah Semua Cerita Ira Kaza

Lebih panas apabila seorang wanita bernama Mira Bakri yang mendakwa merupakan sahabat lama Ira Kazar membuat pendedahan terbuka mengenai anak kepada pelakon veteran Kazar itu.

Kata Mira lagi, sejak dari dulu lagi dia menegur bekas rakannya itu namun tetap tidak berubah. Dalam pada itu, Mira turut bersimpati dengan nasib Puteri Sarah yang sering diganggu serta menerima ugutan daripada Ira.

Dalam pada itu, Mira turut mendakwa Ira berkawan dengan wanita yang dikaitkan dengan pelawak Shuk Sahar iaitu Fara Salleh. Malah, Mira turut mendakwa wanita itu mempunyai perangai sama dengan Ira.

Sementara itu, memetik mStar Online, Fara berkata dia tidak pernah berkawan baik dengan Ira seperti yang didakwa oleh wanita itu. Fara turut meminta agar namanya tidak dikaitkan dengan kontroversi melibatkan Ira Kazar dan rumah tangga Puteri Sarah.

“Tidak, jangan kaitkan saya. Ira adalah salah seorang sukarelawan masa saya buat charity Covid-19 tahun lepas. Bukan kawan baik.

“Malah saya juga tidak mengenali wanita (Mira) berkenaan. Biasalah attention seeker. Fitnah pun banyak,” katanya.


Fara Salleh Nafi Berkawan Baik Dengan Ira Kaza 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo