Infotainment

Geng Budak Rohingya Dah ‘Diangkut’ Pihak Berkuasa, Netizen Puas Hati

Geng Budak Rohingya Dah ‘Diangkut’ Pihak Berkuasa, Netizen Puas Hati
Geng Budak Rohingya Dah ‘Diangkut’ Pihak Berkuasa, Netizen Puas Hati 1

Sejak beberapa hari yang lalu, isu berkenaan dengan budak-budak warga Rohingya menganggu pengguna jalan raya serta bersifat kurang ajar ketika meminta sedekah hangat diperkatakan oleh wargamaya.

Kerana kerap kali berlegar di media sosial video-video yang memaparkan kebiadapan serta gangguan kanak-kanak tersebut, pihak berkuasa telah menjalankan tugas dengan ‘mengangkut’ mereka susulan kejadian beberapa hari lalu.

Biarpun pihak berkuasa sudah mengambil tindakan, individu yang diangkut masih belum dapat dikenal pasti dan hal ini telah dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen amat berpuas hati kerana pihak berkuasa cepat mengambil tindakan agar budak-budak itu tidak akan menganggu orang awam lagi.

Dalam pada itu, warganet juga berharap agar mereka dikenakan tindakan tegas supaya tiada lagi ‘geng-geng’ Rohingya berani menganggu pengguna jalan raya dengan cara yang kasar.

Geng Budak Rohingya Dah ‘Diangkut’ Pihak Berkuasa, Netizen Puas Hati 2


4 jam lalu

“Jangan Bagi Muka” – (VIDEO) Kanak-Kanak Rohingya Viral Seronok Kira Duit Kutipan, Bergelak Ketawa


Geng Budak Rohingya Dah ‘Diangkut’ Pihak Berkuasa, Netizen Puas Hati 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo