Infotainment

Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak

Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak
Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak 1

Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak

Pelakon dan pengacara terkenal Noor Neelofa mendedahkan suami tercinta, Pencetus Ummah (PU) Riz atau Haris Ismail pernah meluahkan kerisauan soal memasak sebelum mereka berkahwin.

Artikel Berkaitan: Berlakon Bukan Keutamaan, Neelofa Fokus Jaga Muhammad Bilal – ‘Saya Nak Jalankan Rutin Sebagai Ibu Itu Lebih Daripada Lain’

Risau tak pandai masak

@ainun.umirah @neelofa pandai lah masak kan. Tgk @hrisbismail semakin berisi tu?#neelofa #harisismail #fyp #fyp? #foryoupage #CaptureRamadanSpark ? Funny – Gold-Tiger

Menjawab soalan dari peminat yang bertanya adakah masakan air tangan Neelofa sedap, Haris, 27, mengiyakan perkara itu.

Bagaimanapun, akui Haris, dia pernah terlintas Neelofa, 33, tidak pandai memasak melihat kehidupan isterinya yang sentiasa sibuk ke luar negara.

Ada orang tanya Lofa masak sedap tak? Huu sedap.. Alhamdulillah. Saya antara banyak benda yang takut pasal masak la. Lofa ini pandai ke tak masak? Melihat kepada kehidupan yang sibuk travel ke sana sini.

Badan makin berisi

Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak 3

Memuji sikap rajin pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor, Haris menyatakan kini kehidupan dia sentiasa rasa seperti makan di restoran.

Tapi alhamdulillah. Sekarang ini saya rasa macam makan kat kedai hari-hari. Bagus la.. Badan pun dah naik (berisi).

Untuk rekod, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga di sebuah hotel terkemuka di ibu negara pada 27 Mac tahun lalu. Hasil perkahwinan tersebut, pasangan sehati sejiwa ini dikurniakan seorang anak lelaki, Muhammad Bilal pada 29 Januari.

Sumber: TikTok @ainun.umirah 

Haris Ismail Takut Kalau Neelofa Tak Pandai Masak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo