Infotainment

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 1

Shout Out!

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 2

Kehidupan di bandar tak dapat dipisahkan dengan hingar-bingar kota. Deruan kenderaan di atas jalan raya, suara orang ramai dan bunyi perkakas eletronik di sekeliling kita semuanya sudah menjadi sebahagian daripada kehidupan harian.

Kadang-kadang walaupun korang dah sumbat telinga tu dengan earphone dan kuatkan audio sehingga ke volume tertinggi pun masih juga terdengar suara atau bunyi lain di sekeliling.

Tak best kan? Sebab tu HUAWEI tampil dengan langkah inovatif membenarkan pengguna untuk mendengar secara spesifik audio yang korang inginkan tanpa gangguan bunyi atau suara lain. WOW!

HUAWEI kini memperkenalkan HUAWEI FreeBuds 4 sebagai tambahan terbaru kepada siri peralatan audio mereka. Sama seperti HUAWEI FREEBUDS 3, siri ke-4 ni masih lagi mempertaruhkan teknologi hebat open-fit active noise-cancelling (ANC) yang telah ditambah baik dan dikenali sebagai teknologi Open-fit ANC 2.0.

Ia merupakan Open-Fit Earbuds pertama yang hadir dengan Dual-Microphone Hybrid Noise Cancellation membolehkan gelombang anti-hingar untuk membatalkan sebarang bunyi asing dari persekitaran korang.

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 4

Melalui teknologi Adaptive Ear Matching (AEM), HUAWEI FreeBuds 4 berkebolehan untuk mengenal pasti bentuk telinga pengguna dan bakal melaraskan secara automatik tahap pembatalan hingar mengikut kesesuaian situasi semasa. Sekaligus, menjamin tahap keselesaan yang optimum!

Punyalah HUAWEI FreeBuds 4 ni power sampaikan dia boleh detect suara manusia dan tingkatkan kualiti pantulan suara korang semasa siaran lansung! Haa.. Mana geng-geng gamers atau influencers yang selalu buat live streams tu korang mesti suka punyalah HUAWEI FreeBuds 4 ni!

Korang juga boleh memilih untuk menggunakan mod ‘Real Live‘ atau ‘Clear Voice’ melalui aplikasi Smart Life untuk rakaman video yang lebih lancar sama ada untuk Vlog atau sebagainya. Mudah sangat tau!

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 6

Audio beresolusi tinggi

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 8

Dengan LCP dynamic driver berukuran 14.3 mm dalam kedua-dua earbuds, HUAWEI FreeBuds 4 bakal menyajikan pengguna dengan capaian audio berkualiti luar biasa! Ianya turut dilengkapi jaringan frekuensi sehingga 40 kHz menjamin resolusi tinggi bagi setiap alunan audio daripada muzik atau filem.

HUAWEI FreeBuds 4 turut didatangkan dengan 32kHz High-Quality voice call feature untuk audio yang lebih lancar ketika membuat panggilan telefon dan video. Istimewa untuk Content creator pula, HUAWEI FreeBuds 4 dilengkapi 48kHZ Wireless High-quality recording memudahkan korang untuk bergerak bebas semasa merakam video serta menjamin suara yang lebih jelas!

Intelligent Audio Connectivity

Kalau korang dah biasa pakai earbuds korang mesti perasan satu benda paling annoying sekali bila terpaksa connect dan disconnect berulang kali setiap masa nak guna earbuds tu dekat peranti lain. Tapi sekarang dengan HUAWEI FreeBuds 4 dah mudah tau, ianya membenarkan pengguna untuk stay connected pada 10 peranti sekaligus! Hanya dengan satu tap ia akan auto connect pada peranti pilihan korang. Senang!

Sistem Dual-device Connection membolehkan pengguna menikmati sambungan yang lancar pada setiap peranti pintar tak kisah sama ada Android, iOS atau Windows. Ohh.. kalau korang jenis yang suka guna bag besar lepastu phone berbunyi tapi tak jumpa dalam bag sebab dah bercampur dengan segala barang, korang hanya perlu tap dua kali pada earbuds HUAWEI FreeBuds 4 untuk menjawab panggilan tadi.

Selesa di telinga dan rendah latency

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 10

Hadir dengan rekaan Air-Light Comfort dan berat sekitar 4.1g, earbuds ni macam tak terasa pun dekat telinga bila korang pakai. Sangat ringan dan super selesa! Barulah lagi feeling nak dengar lagu!

Gamers korang memang beruntung sebab HUAWEI tahu bertapa pentingnya gameplay korang sampaikan tahap latency HUAWEI FreeBuds 4 boleh menurun sehingga 90ms menjamin pengalaman bermain permainan video yang lebih hebat! Tak akan ada lagi dah audio dan video yang tak sync atau delay.

Proses pengecasan yang pantas dan bateri tahan lama!

Hanya cas HUAWEI FreeBuds 4 korang selama 15 minit dan nikmati waktu penggunaan sehingga 2.5 jam! Sementara case yang telah di cas penuh pula boleh memaikan muzik sehingga 22 jam (tanpa ANC).

HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 12

Hadir dengan dua seleksi warna iaitu silver frost dan ceramic white, HUAWEI FreeBuds 4 boleh mula ditempah bermula 7 – 21 Julai 2021 pada harga RM599 di HUAWEI Store Online, Shopee dan juga Lazada

Dengan setiap pembelian, pembeli layak menerima HUAWEI Band 4 bernilai RM139 secara percuma (sementara stok masih ada).

Untungnya! Jadi, apa tunggu lagi geng. Jom lah kita sama-sama pergi tempah sekarang!


HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 14

The following two tabs change content below.HUAWEI FreeBuds 4 Hebat Gila! Lengkap Dengan Kebolehan Anti-Hingar dan Audio Berkualiti Tinggi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo