Infotainment

Iqbal Dedah Kos Poster Lagu Hujan Bersamaan Harga Sebuah Honda Civic

Iqbal Dedah Kos Poster Lagu Hujan Bersamaan Harga Sebuah Honda Civic
Iqbal Dedah Kos Poster Lagu Hujan Bersamaan Harga Sebuah Honda Civic 1

Isnin lalu, usahawan sensasi Ahmad Iqbal yang juga bekas kekasih jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida sudah pun melancarkan single terbaru berjudul Hujan.

Menerusi satu perkongsian di Facebook, Iqbal menjelaskan maksud disebalik poster single terbarunya itu yang diilhamkan daripada filem terbitan luar negara.

BACA: Lagu Hujan Sudah Dilancarkan, Netizen Puji Suara Iqbal Sedap

Kata Iqbal lagi, jurugambar serta pereka grafik yang terlibat dalam pembikinan poster tersebut juga pernah berkarya untuk produk-produk antarabangsa.

“Poster lagu Hujan ini berkonsepkan filem antarabangsa. Jurugambar & pereka grafik ini sememangnya pernah berkarya untuk produk antarabangsa. Tali yang mengikat tangan dan kaki saya itu diedit seperti boneka,” katanya.

Dalam pada itu, Iqbal turut mendedahkan kos penggambaran dan grafik untuk menghasilkan poster tersebut mencecah kos seperti membeli Honda Civic.

“Kos penggambaran & grafik kesemuanya (termasuk gambar-gambar lain lagi)bersamaan sebuah kereta Honda Civic saya yang ramai hina,” katanya.

Terdahulu, Iqbal berkata lagu tersebut adalah kisah benar tentang suka duka perjalanan hidupnya selama ini. Iqbal turut memasang angan-angan untuk beraksi di pentas AJL serta yakin boleh bersaing di pentas berprestij itu.


Iqbal Dedah Kos Poster Lagu Hujan Bersamaan Harga Sebuah Honda Civic 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list