Artikel Terkini

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS.

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS.
KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 1

IMPIANA tertarik untuk kediaman milik peribadi Mira Nasyira Wahiba yang cukup mencuri pandangan. Bagi beliau keluasan rumah tidak menjadi satu halangan untuk berkarya kerana kediaman semestinya menjadi ruang yang cukup selesa dan cantik untuk dipandang setiap masa.

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 2

“Berpindah masa PKP 2.0, awal-awal dulu decided nak go for scandi industrial concept. PKP 3.0 baru start main deco2..Tiba2 terjatuh hati dengan concept mid-century modern & bohemian. So saya mixed them all”.

“Saya lebih suka warna2 vibrant boho, tapi husband pula lebih suka warna2 selamat. Demi kesejahteraan sejagat & keharmonian rumah tangga, warna2 dalam rumah ni hasil persetujuan husband & wife”.

Terang pemilik rumah dalam perkongsiannnya. pemilihan warna dan set perabot yang ada dalam ruang tamu ini cukup sempurna. Konsep Boho yang ingin mereka ketengahkan cukup mengena. Jika diperhatikan dengan sempurna Mira bijak menyusun atur perabot agar tidak nampak terlalu sesak. Hiasan dinding juga nampak lebih minimalis dengan rak hiasan melengkapi sudut ruang tamu tersebut.

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 3

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 4

Pada musim PKP ini banyak hikmah yang boleh kita katakan, lihat sahaja hasil sentuhan Mira dan suaminya bukan biasa-biasa ye. #bijakdekorimpiana.

IMPIANA ingin menjemput anda menyertai WEBINAR IMPIANA untuk mempelajari tentang bagaimana untuk membuat sistem siraman automatik sendiri dengan MUDAH dan MURAH! Jom cepat-cepat daftar diri anda di

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 5

Pokok perlukan penjagaan yang sempurna, kadang kala terlupa siram kadang-kadang terlebih siram. Dengan sistem siraman pintar ini ia dapat dilakukan tepat pada masa yang sesuai dengan hanya dihujung jari anda.

IMPIANA ingin kongsikan cara pembuatan sistem siraman automatik ini dengan mudah kepada anda semua. JOM sertai bengkel ONLINE IMPIANA untuk tambah ilmu laman anda.

 

KELUASAN RUMAH 850 KAKI PERSEGI, TIDAK MENJADI HALANGAN UNTUK MENGHIAS. 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo