Infotainment

‘Mereka Dah Tipu Saya Hidup-Hidup’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak

‘Mereka Dah Tipu Saya Hidup-Hidup’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak 2

Cef selebriti terkenal negara, Datuk Cef Wan menerusi perkongsian di Instagram mendedahkan dia hanya mengetahui mengenai perkahwinan anak perempuan setelah dimaklum kakaknya. Menurut Chef Wan lagi, tindakan yang diambil Serina yang seolah-olah mengenepikan perasaannya sebagai bapa adalah mengecewakan.

BACA: Serina Menikah Di Thailand Tanpa Pengetahuan, Chef Wan Akui Kecewa -” Dulu Pun Dia Malukan Saya..”

Ekoran perkongsian tersebut, pelbagai respon yang diterima daripada pengikut media sosialnya. Ada yang tumpang simpati dan ada juga yang ‘menyerang’ Chef Wan kononnya telah membuka aib anak. Malah, Chef Wan turut disalahkan dan dituduh tidak memberi restu anak mahu kahwin lagi.

Menjelaskan perkara tersebut, Chef Wan berkata dia tidak pernah menentang, sebaliknya hanya mahu menyiasat latar belakang bakal menantu sebelum berkahwin. Dengan rasa kesal, cef selebriti ini turut mempersoalkan tindakan bakal menantu dan anak yang sanggup ke Siam untuk menikah.

Tambah Chef Wan lagi, setelah Serina membuat pengumuman mengenai pernikahannya di Instagram, dia menerima terlalu banyak mesej dari pengikut media sosial dan ahli keluarga. Malah, media turut menghubunginya untuk mendapatkan respon.

Kata Chef Wan, sebagai bapa, semestinya dia berasa sedih apabila dibelakangkan anak sendiri.‘Mereka Dah Tipu Saya Hidup-Hidup’ – Chef Wan Kesal Dituduh Buka Aib Anak 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo