Infotainment

“Mungkin Itu Adalah Petunjuk Daripada Allah Saya Adalah Jodohnya” – Saharul Ridzwan

“Mungkin Itu Adalah Petunjuk Daripada Allah Saya Adalah Jodohnya” – Saharul Ridzwan
“Mungkin Itu Adalah Petunjuk Daripada Allah Saya Adalah Jodohnya” – Saharul Ridzwan 1

Pelakon Saharul Ridzwan berkongsi pengalamannya menerusi aplikasi Tik Tok ketika menjawab pertanyaan peminat mengenai detik perkenalan dan sewaktu mula-mula dia mahu melamar Deena sebagai isterinya.

saharul ridzwan bil elektrik melambung

Saharul atau nama sebenarnya Mohd Saharul Ridzwan Hashim menceritakan saat isterinya berdoa semasa meraikan sambutan hari jadinya pada 2016, Qaabila Deena Emir berdoa memohon dipertemukan jodoh secepat mungkin dan sebaik dia selesai berdoa, telefonnya berbunyi dan Saharul adalah orang yang menelefonnya.

Saharul, 31, berkata, dia adalah lelaki pertama yang muncul selepas isterinya itu memasang hajat sewaktu sambutan ulang tahun kelahirannya pada 2016.

Sebelum dia menjawab panggilan saya, dia sedang meraikan hari jadinya. Mereka meminta Deena berdoa dan dia meminta dipertemukan jodoh secepat mungkin. Selepas dia selesai membuat hajat dan berdoa itu, kebetulan saya pula telefon.

Pelakon 30 Pesanan Suara itu sudah mengenali isterinya beberapa tahun sebelum itu. Selepas beberapa tahun berkawan, mereka kemudiannya tidak berhubung seketika sebelum Saharul menyuarakan hasrat untuk memperisterikan Deena pada hari jadinya.

Saharul Ridzwan

Lamaran Saharul ketika sambutan hari jadi Deena itu akhirnya membawa mereka ke jenjang pelamin pada 16 September 2016. Pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad Luth Ali, 4, dan Fateema Azzahra yang kini berusia setahun.

‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


“Mungkin Itu Adalah Petunjuk Daripada Allah Saya Adalah Jodohnya” – Saharul Ridzwan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list