Infotainment

Musim COVID-19 Fasha Sandha Antara Artis Bijak Berjimat!


Semua dah tahu kan sekarang ni kita masih lagi menghadapi COVID-19. PKPB pulak dilanjutkan sehingga 6 Disember hampir di semua negeri, nak tak nak terpaksa jugaklah terima apa yang berlaku sekarang ni kan?

Dengan ekonomi sekarang pun sedikit terkesan, lagi lah terasa. Ramai yang hilang kerja, bisnes pun jadi suram, dah tak macam dulu dah. Jadi, semua benda nak kena berjimat.

Fasha Pun Terkejut?

Sebut pasal berjimat ni, pelakon cantik, Fasha Sandha pun tak terkecuali untuk berjimat dalam musim COVID-19 ni. Kita pun tak tahu kan apa nak jadi kedepan-depan ni, jadi tak salah pun kalau kita berjimat. Ye dok?

Dan disebabkan situasi ini, AuraWhite bekerjasama dengan Tesco Malaysia mengambil peluang untuk membantu rakyat Malaysia yang terkesan dengan COVID-19 ni. AuraWhite menurunkan harga ubat giginya hingga ke RM1! Fuhh..gila murah gais!

Fasha Sandha pun terkejut AuraWhite sanggup menurunkan harga ubat gigi hingga ke RM1 kerana ingin membantu beban rakyat Malaysia musim COVID-19 ni.

Dengan harga yang murah camni, pasti ada yang menarik nafas lega, at least dapat jugak membantu keluarga yang memerlukan.

Banyak Kelebihannya!

Ubat gigi AuraWhite banyak kelebihannya. Anda boleh usha kat bawah ni:

1. Memutihkan gigi
2. Elak gigi sensitif
3. Elak gusi berdarah
4. Hilangkan plug gigi
5. Mulut tak berbau

Di samping berjimat, anda juga boleh dapatkan gigi yang cantik dan jugak putih. Berbaloi-baloi dengan tawaran yang AuraWhite beri ni. RM1 jer gais. No wonderlah gigi Fasha Sandha cantik. Rupanya ni rahsianya.

“Pertama kali saya guna ubat gigi ni terasa lepas gosok rasa fresh sangat dan mulut tak berbau bila bercakap. Sekarang ni gigi yang kuning semakin putih tak ada lagi masalah gusi berdarah lepas guna.”

Nak tahu tak part yang paling bestnya kita boleh support barang buatan Malaysia yang dijamin Halal. Kalau bukan kita yang support siapa lagi kan?

Tawaran ni sah dari 12 hingga 25 November ni sahaja tau. Anda dah boleh ke Tesco sekarang! Beli banyak-banyak boleh buat stok! RM1 jer gais!





Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo