Infotainment

Netizen Kagum Haqiem Rusli Curi Masa Solat Dulu Sebelum AME2020

Netizen Kagum Haqiem Rusli Curi Masa Solat Dulu Sebelum AME2020 2

Dinobat sebagai Bintang Paling Popular (ABPBH33) bulan lalu dan semalam memenangi Top Top MeleTOP Lelaki di Anugerah MeleTOP ERA 2020, ternyata 2020 merupakan tahun terbaik buat Haqiem Rusli.

Meraih pelbagai kejayaan, ramai yang mengagumi penyanyi itu apabila baru-baru ini rakannya mendedahkan Haqiem sentiasa mengutamakan solat dan itulah sebenarnya rahsianya sentiasa murah rezeki.

BACA: Haqiem Rusli, Siti Nordiana Bolot Anugerah MeleTOP ERA 2020

Malah, semalam Haqiem juga tidak meninggalkan kewajipannya ketika menghadiri AME2020 apabila seorang jurufoto, Aqo Imran berkongsikan video penyanyi itu sedang menunaikan solat.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada solat fardhu Maghrib atau Isyak tetapi Haqiem dilihat seperti sedang bersiap sebelum acara bermula.

Perkongsian video itu sekaligus mendapat pelbagai reaksi daripada netizne yang memuji sifat bertanggungjawab Haqiem dalam melaksanakan tugasnya untuk menunaikan solat.

Dalam pada itu, bagi netizen yang sentiasa mengikuti perkembangan penyanyi itu mengatakan Haqiem sememangnya sentiasa dahulukan solat walaupun dimana sahaja.

Seperti sudah dijangka ada yang mengecam tindakan berkongsikan video itu kepada umum seolah menunjuk-nunjuk, namun seorang netizen membalas dengan mengatakan bahawa di akhir zaman ini bukan mudah untuk menjaga solat.

Netizen Kagum Haqiem Rusli Curi Masa Solat Dulu Sebelum AME2020 3

Sekitar tahun 2018, tular sekeping foto menunjukkan Haqiem sedang menunaikan solat di belakang pentas. Difahamkan, foto tersebut telah diambil dan disebarkan oleh salah seorang peminatnya sendiri tanpa pengetahuannya.Netizen Kagum Haqiem Rusli Curi Masa Solat Dulu Sebelum AME2020 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo