Infotainment

Norton Life Lock Kini Menawarkan Imbasan “Dark Web” Untuk Pengguna Malaysia

Norton Life Lock Kini Menawarkan Imbasan “Dark Web” Untuk Pengguna Malaysia
Norton Life Lock Kini Menawarkan Imbasan “Dark Web” Untuk Pengguna Malaysia 1

Norton Life Lock yang terkenal dengan penawaran sistem sekuriti dan perlindungan Norton 360, kini telah memperkenalkan ciri baharu untuk pengguna di Malaysia, iaitu perlindungan daripada Pemantauan Web Tertutup (Dark Web Monitoring).

Melalui ciri baharu ini, Norton 360 akan melakukan imbasan, dan memberikan amaran kepada pengguna berkenaan potensi ancaman terhadap ideentiti mereka. Norton 360 menjayakan perkara ini dengan sentiasa melakukan carian di Dark Web untuk alamat emel peengguna, selain data peribadi yag lain. Sekiranya data pengguna ditemui, ia akan memberikan notifikasi kepada pengguna berkenaan.

Perlindungan baharu ini ditawarkan kepada pengguna Norton 360 Premium, Norton 360 Deluxe, dan juga Norton 360 for Gamers.

Perlindungan ditawarkan kepada sehingga lima alamat emel, dan juga nombor telefon, selain sehingga 10 kad kredit dan juga “gamer tag”. Pengguna boleh menikmati ciri ini tanpa sebarang kos tambahan kepada langganan mereka.

Norton Life Lock Kini Menawarkan Imbasan “Dark Web” Untuk Pengguna Malaysia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list