Infotainment

Pelakon ‘Parasite’ Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan

Pelakon ‘Parasite’ Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan
Pelakon 'Parasite' Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan 1
December 13th, 2021 | by Hariz

Kini Trending

Pelakon 'Parasite' Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan 2

Aktres filem ‘Parasite’, Park So-dam didiagnos dengan kanser tiriod selepas dia dilihat sering mendapatkan pemeriksaan kesihatan, lapor agensi berita Korea. So-dam kini sedang dalam fasa pemulihan selepas melakukan pembedahan mengikut nasihat doktor.

Artikel Berkaitan: Tewaskan 8 Filem Popular Antarabangsa, Parasite Cipta Sejarah Dinobat Filem Terbaik Oscar!

Pelakon 'Parasite' Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan 4

Park So-dam yang dijadualkan untuk memulakan promosi filem aksi seram baharu ‘Special Cargo’ pada Januari 2022 kini sedang menumpukan perhatian pada pemulihan kesihatannya agar dia dapat bertemu dengan peminat dalam keadaan yang sihat pada masa akan datang.

Menerusi sebuah kenyataan yang dikeluarkan agensinya, Artist Company, aktres berusia 30 tahun itu memohon maaf kerana tidak dapat bersama dengan peminatnya yang sudah lama menunggu hari tayangan perdana ‘Special Cargo’, namun So-dam tidak dapat menghadiri acara tersebut.

Park So-dam memohon maaf kerana tidak dapat bersama dengan peminat yang lama menantikan tayangan perdana Special Cargo, namun dia akan memberi sokongan penuh terhadap tayangan tersebut.

Terima kasih kepada semua pelakon dan staf Special Cargo, serta semua yang menyokong Park So-dam dan filem tersebut. So-dam kini akan fokus pada pemulihan kesihatannya, dan kami akan lakukan yang terbaik bagi membantu pelakon wanita kami sembuh dengan sepenuhnya.

Nama Park So-dam sebelum ini ‘meletup’ selepas muncul di dalam filem Parasite yang berjaya mencipta sejarah memenangi Filem Terbaik di Anugerah Oscars.

sumber: allkpop


Pelakon 'Parasite' Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan 6

The following two tabs change content below.


Pelakon 'Parasite' Park So-dam Didiagnos Kanser Tiriod, Kini Dalam Fasa Pemulihan 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo