Infotainment

Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati

Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati
Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati 1

Meskipun berdepan kegagalan rumah tangga, penyanyi Shila Amzah berkata dia tidak pernah menutup pintu hatinya untuk berkahwin lagi.

Baru-baru ini, perkongsian Shila di Insta Story menjadi perhatian menjawab pertanyaan peminatnya mengenai ciri-ciri lelaki yang dianggap ‘red flag‘ dalam perhubungan.

BACA: Didakwa Miliki Kekayaan RM222 Juta, Ini Respon Shila Amzah

Shila yang menjawab soalan itu berkata dia tidak suka dengan lelaki yang panas baran, kaki maki dan pukul serta tidak mempunyai ‘common sense’.

Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati 2

Jawapan Shila itu mendapat sokongan daripada netizen lain yang mengakui takut jika berdepan dengan lelaki panas baran dan kaki pukul.

Membalas perkongsian netizen itu, Shila berkata dia pernah berada dalam situasi itu dimana lelaki tersebut nampak romantik dari luaran namun tidak seperti yang disangka. Malah, Shila turut menitipkan nasihat supaya wanita di luar sana berhati-hati dengan lelaki seperti ini.

Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati 3

Terdahulu, Shila mendirikan rumah tangga dengan Haris Idraki Elias pada April 2018 namun disahkan bercerai pada 8 Februari tahun ini.


Pernah Kenal Lelaki Panas Baran, Shila Amzah Minta Wanita Berhati-Hati 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list