Artikel Terkini

PRU15: BN sah beri laluan kepada PH di Padang Serai

PRU15: BN sah beri laluan kepada PH di Padang Serai
PRU15: BN sah beri laluan kepada PH di Padang Serai 1

KULIM – Barisan Nasional (BN) mengumumkan untuk memberi laluan kepada calon Pakatan Harapan (PH) pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) bagi Parlimen Padang Serai.

Perkara itu diumumkan Pengerusi BN Kedah, Datuk Seri Jamil Khir Baharom pada Ceramah Pengumuman Khas Pilihan Raya P017 Padang Serai di sini sebentar tadi.

Jamil Khir turut menyatakan komitmen untuk membantu kemenangan calon PH, Dr. Mohamad Sofee Razak di kerusi tersebut.

“Selaku Pengerusi BN Kedah, setelah ambil ketetapan dan juga mendengar arahan pimpinan atasan terutama Presiden UMNO dan Pengerusi BN, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi.

“Maka, kita suka untuk umumkan bahawa kita (BN) beri laluan kepada calon PH di Padang Serai dan calon kita (Datuk C. Sivaraj) akan bantu PH capai kemenangan,” katanya.

Beliau juga berharap gabungan antara BN dan PH itu akan mencapai kemenangan di Padang Serai untuk memartabatkan kerajaan perpaduan.

Kerjasama turut berlaku di Dewan Undangan Negeri (DUN) Tioman apabila PH mengumumkan untuk menyokong calon BN, baru-baru ini.

PRU15 Parlimen Padang Serai ditangguhkan pada 7 Disember ini susulan kematian calon PH, mendiang M. Karupaiya pada 16 November lalu. – KOSMO! ONLINE


PRU15: BN sah beri laluan kepada PH di Padang Serai 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo