Artikel Terkini

Rumah peneroka di Felda Raja Alias 3 musnah terbakar

Rumah peneroka di Felda Raja Alias 3 musnah terbakar
Rumah peneroka di Felda Raja Alias 3 musnah terbakar 1

JEMPOL – Sebuah rumah peneroka di Felda Raja Alias 3, di sini musnah selepas terlibat dalam kebakaran kira-kira pukul 4.22 petang tadi.

Komander Operasi, Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB), Mohd. Hazreen Mohd. Zahar berkata, pihaknya menerima maklumat kejadian tersebut daripada jiran mangsa yang segera menghubungi balai.

Menurutnya, sepasukan bomba dari Balai Bomba dan Penyelamat Seri Jempol dan balai bantuan dari Bahau dikejarkan ke lokasi kejadian.

“Ketika sampai didapati kebakaran membabitkan sebuah rumah separuh kekal dan ketika kejadian kesemua penghuni rumah tersebut tiada di rumah. Api berjaya dipadamkan pada pukul 5.30 petang.

“Dianggarkan rumah berkenaan terbakar sekitar 70 peratus. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan dan operasi tamat sepenuhnya pada pukul 6.30 petang,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Ujar Mohd. Hazreen lagi, punca kebakaran dan jumlah kerugian bagaimanapun masih dalam siasatan. -KOSMO! ONLINE


Rumah peneroka di Felda Raja Alias 3 musnah terbakar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo