Infotainment

Semua Dah Balik Malaysia, Caprice Teruskan Misi Seorang Diri

Semua Dah Balik Malaysia, Caprice Teruskan Misi Seorang Diri
Semua Dah Balik Malaysia, Caprice Teruskan Misi Seorang Diri 1

Menerusi perkongsian terbaru di Insta Story, penyanyi rap Caprice memaklumkan dia akan meneruskan misi di Gaza seorang diri meskipun semua pasukannya sudah pulang ke Malaysia.

Menurut Caprice, perjalanan jihadnya kali ini paling mencabar namun dia percaya bahawa akan ada hikmah disebalik semua ujian yang diterima.

BACA: Akui Terlalu Emosi, Caprice Mohon Maaf

“Saya baru habis kemas barang. Saya akan teruskan misi saya seorang diri. Semua orang dah balik ke Malaysia.

“Saya pilih untuk teruskan misi saya. Insya-Allah. Ini adalah misi paling sukar dalam kehidupan saya selama kita berjuang, berjihad dan beribadah. Alhamdulillah, saya percaya hikmah di sebalik semua ini,” katanya.

Di akhir perkongsian video tersebut, Caprice sempat memohon maaf andai kata telah mengguris hati sesiapa dan akan terus misi demi ummah serta Malaysia.

“InsyaAllah satu hari nanti saya akan buktikan my point, I will see you when I see you Malaysia. Sekali lagi saya minta maaf kepada siapa sahaja yang saya lukakan, kecewakan..saya minta maaf. InsyaAllah saya akan banggakan kalian, demi ummah, demi Malaysia,” katanya.

Semalam, Caprice memuat naik permohonan maaf kepada semua pihak termasuk Ustaz Ebit Lew di atas apa yang berlaku. Caprice mengakui dia terlalu mengikut emosi kerana perjuangannya demi ummah, Palestin dan rakyat Malaysia.


Semua Dah Balik Malaysia, Caprice Teruskan Misi Seorang Diri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo