Artikel Terkini

ShaktiCoin Buka Pendaftaran Perlombongan Seluruh Dunia

ShaktiCoin Buka Pendaftaran Perlombongan Seluruh Dunia 1

BERKELEY, California22 April 2019/PRNewswire/ — Swiss Shakti Foundation telah membuka pendaftaran perlombongan di seluruh dunia yang bertepatan dengan penerbitan bahagian pertama daripada kertas putih empat bahagiannya.

Swiss Foundation ingin membawakan tiga hujah berikut untuk perhatian umum.

SATU: Insentif Penggunaan Awal  

Pengguna awal diberi insentif dengan 10,000 Shakti Coin (bersamaan dengan USD 50,000) apabila mereka mendaftar untuk mendapatkan Lesen Power Mining. Setiap negara mempunyai bilangan lesen Power Mining yang terhad dan daripada bilangan ini, hanya sebilangan lesen sahaja akan menyediakan insentif pengguna awal. Insentif ini akan dianugerahkan berdasarkan ‘siapa cepat dia dapat’.

Sila ambil maklum bahawa ini merupakan tawaran terhad yang dilakukan sekali sahaja dan pihak Yayasan boleh menamatkan insentif ini tanpa notis. Kunjungi: https://www.shakticoin.com/static/docs/opportunity.pdf – untuk Terma & Syarat yang lengkap termasuk cara untuk menerima ganjaran bonus.

DUA: Ketelusan Kewangan & Pemilikan Teragih

Shakti Network dikawal dan dipengaruhi 100% oleh pengendali nod (pelombong) demi faedah orang awam.

Berikutan syarat yang dikenakan, bayaran lesen yang dibayar untuk mengakses Shakti Network dikendalikan oleh firma perakaunan khidmat penuh pihak ketiga bebas yang berpangkalan di Denver, Colorado, AS.

Kunjungi: https://www.shakticoin.com/en/white-paper/ – dan rujuk halaman #6 untuk maklumat lanjut.

Lesen-lesen yang diperuntukkan kepada setiap negara akan dipasang secara seragam bagi menunjukkan taburan populasi di seluruh daerah. Lesen Power Mining Shakti Coin ialah kelas aset digital dalam sektor Teknologi Kewangan baru muncul dan terhad kepada satu lesen untuk setiap orang untuk beroperasi.

Nod-nod T400 Power Mining Shakti akan menjadi tunggak Shakti Network dan berpotensi menawarkan aliran pendapatan yang lumayan kepada pemegang lesen dari masa ke masa.

TIGA: Penyiaran Kertas Putih  

Hari ini, kami menyiarkan bahagian pertama daripada kertas putih empat bahagian kami. Sebagaimana yang akan dapat dilihat, seluruh ekosistem Shakti Coin adalah baharu. Protokolnya baharu, proses mencipta syilingnya baharu dan edarannya juga baharu. Bahagian pertama memberikan gambaran menyeluruh tentang konsep berkenaan. Sesiapa yang berminat untuk menyertai jaringan tersebut digalakkan untuk mengkaji kertas putih berkenaan bagi memastikan mereka memahami konsep-konsep asas syiling tersebut – ia merupakan wang digital berasaskan rantaian blok generasi ketiga.

Latar Belakang Shakti Coin:

Projek Shakti ialah satu inisiatif akar umbi bertaraf antarabangsa yang wujud tanpa bergantung pada mana-mana pakatan dengan industri, kerajaan, agama mahupun parti politik. Swiss Shakti Foundation ialah sebuah organisasi faedah awam yang berpangkalan di Zug, Switzerland yang bertanggungjawab untuk menyediakan penyeliaan pematuhan yang saksama dan pemajuan kepada ekosistem Shakti.

Ketahui lebih lanjut di https://www.shakticoin.com

Pelombong – ayuh perkenalkan wang pintar kepada dunia!

Sumber: Swiss Shakti Stiftung

ShaktiCoin Buka Pendaftaran Perlombongan Seluruh Dunia 2

Komen

komenShaktiCoin Buka Pendaftaran Perlombongan Seluruh Dunia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link