Infotainment

Shebby Singh Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung

Shebby Singh Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung
Shebby Singh Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung 1

Bekas pemain bola sepak kebangsaan, Serbegeth Singh atau lebih mesra dikenali sebagai Shebby Singh meninggal dunia pada usia 61 tahun, petang Rabu.

Hal terbabit telah disahkan sendiri oleh pihak Astro Arena dan kejadian berlaku apabila beliau jatuh pengsan semasa sedang berbasikal di Kledang, Johor.

Seorang insan yang memulakan kerjayanya di gelanggang bola sepak sebagai pemain bahagian tahanan bagi pasukan Johor FA sebelum beliau berpindah ke pasukan bola sepak Kuala Lumpur pada tahun 1983.

Beliau juga pernah beraksi di dalam pasukan Negeri Sembilan FA dan Pahang FA sebelum menamatkan kerjaya sebagai pemain bola sepak dengan Perak FA pada tahun  1996.

Sejak mendiang bersara sebagai pemain kebangsaan, beliau meneruskan kerjaya dalam bidang sukan tetapi sebagai jurulatih dan menjadi hos untuk rancangan sukan di Asia.

Tidak hanya menyumbangkan tenaga khidmatnya kepada pasukan kebangsaan saja, malah mendiang juga merupakan Penasihat Global Blackburn Rovers pada 2012.

Peniaga kesal dapat duit palsu


45 minit lalu

Peniaga Kesal Pasangan ‘Berlagak’ Kaya Berbelanja Sakan Pakai Duit Palsu


Shebby Singh Meninggal Dunia Akibat Serangan Jantung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo