Infotainment

‘Tengok Anak Ini Senyum Terasa Bahagia’ – Ebit Lew Jadi ‘Mickey Mouse’ Surprise Anak Istimewa

‘Tengok Anak Ini Senyum Terasa Bahagia’ – Ebit Lew Jadi ‘Mickey Mouse’ Surprise Anak Istimewa 2

Siapa tidak kenal figura popular, Ustaz Ebit Lew yang selalu turun padang membantu masyarakat memerlukan. Tidak kira bangsa dan agama, Ustaz Ebit Lew tanpa lelah memberikan yang terbaik buat mereka. Sikap mulia yang ditonjolkan ini membuatkan beliau disenangi ramai.

BACA: “Dia Mai Dah..” Kali Ini Sumbang 100 Buah Tablet, Ebit Lew Bantu Pelajar Kurang Berkemampuan

Terbaru, Ustaz Ebit sanggup memakai kostum Mickey Mouse membuat kejutan kepada anak-anak istimewa di Paramount Coffee House.

‘Tengok Anak Ini Senyum Terasa Bahagia’ – Ebit Lew Jadi ‘Mickey Mouse’ Surprise Anak Istimewa 3

Bahagia sangat hati di Petang Jumaat. Saya jadi Mickey belanja belanja adik istimewa di Paramount Coffee House. Belanja anak ini anak patung dan sedikit angpow. Happy sangat tengok anak ini semua.

Di kala kita rasa berat ada anak yang sangat istimewa. Mak ayah nya terpilih melalui ujian kerana kasih sayang Allah. Ustaz, saya berdoa nak jumpa ustaz. Minat sangat dekat ustaz. Rezeki kami dapat bertemu ustaz. Allah sayang abang kakak semua. Semoga sentiasa bahagia dan Allah kabulkan doa.

Saat tengok anak ini senyum atau happy. Terasa bahagia. Lagi bahagia dapat senyuman wajah mak ayah yang hadir. Ada rezeki kita bertemu lagi ye.

Kata beliau, kebahagiaan jelas terpancar sebaik melihat anak-anak ini tersenyum bahagia. Malah, beliau berbesar hati mendapat tahu ibu bapa teruja bertemu mata dengannya.

Lebih menghiburkan apabila Ustaz Ebit membuat kejutan buat anak-anak pula apabila pulang ke rumah. Dia dilihat masih memakai kostum membuat aksi melucukan di depan anak.

Ramai yang memuji cara ustaz menggembirakan anak dan isteri walaupun sering sibuk dengan urusan seharian.‘Tengok Anak Ini Senyum Terasa Bahagia’ – Ebit Lew Jadi ‘Mickey Mouse’ Surprise Anak Istimewa 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo