Infotainment

Tular Video Lelaki Mirip Pelakon & Anak Pendakwah Bercium Dengan Wanita?

Tular Video Lelaki Mirip Pelakon & Anak Pendakwah Bercium Dengan Wanita?
Tular Video Lelaki Mirip Pelakon & Anak Pendakwah Bercium Dengan Wanita? 1

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila tular video di aplikasi TikTok memaparkan seorang lelaki didakwa mirip pelakon dan juga anak kepada pendakwah berkucupan dengan wanita.

Memetik Astro Gempak, video berdurasi 26 saat itu memperlihatkan lelaki berkenaan berpelukan dengan seorang wanita kemudian mengucupnya di bibir.

Akaun TikTok itu turut disertakan Instagram wanita berkenaan yang dipercayai adalah kekasih pelakon itu dan kerana gambar mereka berdua digunakan sebagai gambar profil.

Tular Video Lelaki Mirip Pelakon & Anak Pendakwah Bercium Dengan Wanita? 2

Seperti sudah dijangka, ramai netizen tertanya-tanya tentang kesahihan video berkenaan atau sama ada hanyalah pelanduk dua serupa atau telah disunting.

Tidak kurang juga ada yang meminta pelakon berkenaan supaya memberitahu lelaki dalam video tersebut bukanlah dirinya. Sementara itu, hasil tinjauan di Instagram pelakon tersebut tiada kemas kini terbaru.


Tular Video Lelaki Mirip Pelakon & Anak Pendakwah Bercium Dengan Wanita? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list