Infotainment

Wahid Senario Banyak Habiskan Masa Di Masjid

Wahid Senario Banyak Habiskan Masa Di Masjid
Wahid Senario Banyak Habiskan Masa Di Masjid 1

Dilihat semakin menyepi dari dunia hiburan, pelawak Wahid Senario berkata dia kini lebih banyak menghabiskan waktunya di masjid.

Bagaimanapun, Wahid berkata dia masih menerima tawaran sekiranya ada dan mengakui lebih selesa tinggal di Ipoh, Perak.

“Namun, itu tidak bermaksud saya dah meninggalkan segala aktiviti seni kerana saya masih menerima tawaran aktiviti hiburan sekiranya ada.

“Namun, saya selesa tinggal di Ipoh, Perak. Memang saya sasarkan duduk di Ipoh sejak dulu walaupun ada kerjaya di Kuala Lumpur. Selepas dapat anak kedua, saya balik semula ke Ipoh.

“Sebenarnya selepas kahwin, saya bawa isteri ke Kuala Lumpur. Dia asal Ipoh dan bila tinggal di Kuala Lumpur, dia jadi serabut kepala. Bayangkan nak beli bawang pun kena beli di tempat yang besar,” katanya.

Dalam pada itu, Wahid mengakui pernah ‘dimarahi’ anaknya kerana berkongsi kisah penghijrahannya kepada masyarakat. Ujarnya, anaknya kurang selesa apabila cerita perubahan imejnya menjadi perhatian.

“Saya kata kepada mereka, nak buat macam mana kerana orang sering bertanya dan saya kena jelaskan perkara sebenarnya.

“Apapun ini tuntutan agama dan kita kena buat benda ini. Sebagai individu milik masyarakat yang orang kenal, apabila tengok kita berubah, pergi masjid, pasti orang kaitkan dengan benda ini.

“Bagi saya sama ada kita betul-betul nak berubah 100 peratus atau 50 peratus, terserahlah. Yang penting kita kena buat benda ini. Sebagai seorang bapa, dapat tunjuk sikit pun okeylah bagi saya,” katanya.


Wahid Senario Banyak Habiskan Masa Di Masjid 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo