Infotainment

Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz

Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz
Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila apabila usahawan itu memadam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram.

Perkara itu sekaligus menimbulkan tanda-tanya netizen mengenai status rumah tangga pasangan itu dimana ia bukan kali pertama diperkatakan.

BACA: Padam Semua Gambar Suami, Status Rumah Tangga Noor Nabila Jadi Tanda Tanya

Bagaimapaun, susulan kontroversi itu ada netizen yang cuba menjodohkan semula Nabila dengan bekas suaminya, pelakon Sharnaaz Ahmad.

Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz 2

Menerusi satu perkongsian oleh individu itu, ia berikutan tindakan Nabila sebelum ini yang mempertahankan bapa kepada anaknya yang terpalit dengan dakwaan memukul seorang penghuni di kondominium baru-baru ini.

Perkongsian individu itu mendapat perhatian Sharnaaz yang memberikan respon dengan mengatakan tindakan wanita itu tidak seiring dengan penampilanya yang bertudung labuh.

Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz 3

Bukan kali pertama perkara ini diperkatakan, sebelum ini timbul khabar angin mengatakan rumah tangga Nabila dan suaminya bermasalah.

Bagaimanapun, Nabila menafikan dakwaan tesebut serta mengatakan rumah tangga mereka baik-baik sahaja serta usahawan itu memilih untuk menjaga privasi perkahwinan mereka.


Wanita Tudung Labuh Suruh Kahwin Balik Dengan Noor Nabila, Ini Respon Sahrnaaz 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list