Artikel Terkini

HTC Global Services Siap Sedia untuk Pertumbuhan Dengan Pelaburan dalam Pejabat Berprestij di Tengah-tengah Kuala Lumpur


KUALA LUMPUR, Malaysia, 14 Mei 2019 /PRNewswire/ — HTC Global Services, penyedia perkhidmatan dan penyelesaian IT global yang terkemuka, baru-baru ini membeli premis-premis pejabat mewah di tingkat 22 Q Sentral, bangunan pejabat Gred A yang terkini di KL Sentral. Dibina di plot berkeluasan 1.85-ekar, Q Sentral ialah sebuah bangunan mesra alam di lokasi idaman, terletak antara Stesen KL Sentral dan stesen Sentral MRT.

Pembukaan besar-besaran pejabat baharu HTC di Malaysia dihadiri oleh beberapa ahli kepimpinan eksekutif, Chary Mudumby, Ketua Pegawai Teknologi, Teja Reddy, Ketua Pegawai Pemasaran dan Saji Abraham yang memimpin operasi HTC di rantau APAC, berserta perunding dan pelanggan yang dihormati. Ia merupakan detik yang membanggakan untuk seluruh HTC Global Enterprise.

“Ini merupakan peristiwa penting dalam pertumbuhan kami di rantau ini dan merupakan hasil daripada tumpuan pelanggan yang tekal, hubungan pelanggan yang kukuh serta kecemerlangan penyerahan perkhidmatan,” kata En. Madhava Reddy, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif.

HTC Global Services, sebuah organisasi yang menggaji lebih 11,000 kakitangan yang mantap, beribu pejabat di Troy, Michigan dengan pusat-pusat penyerahan berada di AS, India dan Malaysia serta telah mendorong kejayaan pelanggan menerusi penyelesaian teknologi sejak tahun 1990. HTC mewujudkan operasi di Malaysia pada tahun 2002 dan sejak itu telah menawarkan perkhidmatan kepada jenama-jenama korporat terkemuka, menerusi penglibatan dalam 30 syarikat terkemuka merentas pelbagai industri seperti perkhidmatan kewangan, insurans, minyak dan gas alih serta pengilangan semikonduktor.

Langkah untuk berpindah ke lokasi menonjol dengan kemudahan-kemudahan terkini, mengukuhkan lagi komitmen HTC kepada pelanggan dan bakat di rantau APAC. Chary Mudumby, Ketua Pegawai Teknologi, berkata, “Selain mendayakan pelanggan dalam perjalanan transformasi digital mereka, kami juga percaya untuk menyediakan kakitangan kami dengan persekitaran kerja yang kondusif, yang merangsang daya kreativiti dan menginspirasikan inovasi. Pejabat KL kami juga berperanan sebagai pusat inovasi yang menonjolkan kerja global HTC melibatkan AI, AR/VR Mobiliti dan teknologi-teknologi baru muncul yang lain untuk manfaat pelanggannya di rantau ini.”

Latar Belakang HTC Global Services

HTC Global Services menyediakan rangkaian komprehensif perkhidmatan teknologi maklumat (IT) dan proses perniagaan kepada organisasi-organisasi Global 2000. Ditubuhkan pada tahun 1990 dan beribu pejabat di Troy, Michigan, AS. HTC ialah sebuah syarikat Inc. 500 Hall of Fame dan merupakan salah sebuah syarikat Asia Amerika yang paling pantas berkembang di AS. Untuk maklumat lanjut kunjungi: https://www.htcinc.com/

Sumber: HTC Global Services India Pvt Ltd

Komen

komen

Source link